dimarts, 17 de gener del 2012

Amics i col·leccionistes holandesos a Tarragona

El passat dissabte 14 de gener, un grup d'amics de l'Enric Adserà Riba van desplaçar-se expressament des d'Holanda per visitar les tres exposicions que conviuen simultàniament al Museu de Valls, al MAMT, al Museu d’Art Modern de Tarragona i al Tinglado núm. 1 del Port de Tarragona.
Concretament una expedició organitzada pel Rotary Club de Zaandam, al qual pertany l'Enric, van venir a Valls via Barcelona i van visitar l'exposició “Trajectòria 1961-2011” que s’exposa al Museu de Valls. Posteriorment van fer una calçotada a la Masia Bou. A la tarda van visitar l'exposició d’ obra recent que s’exposa al MAMT “Somnis, deliris i espectres”, per després participar en la inauguració de l'exposició “Gravat Monumental experimentació” al Tinglado núm 1 del Port de Tarragona. A la rebuda i a la visita a les exposicions també hi van participar representants del Rotary Club de Valls
El grup d’holandesos, coneixedors de l’obra de l’Enric, van destacar la importància que per primera vegada a l’Enric se li dediquin tres grans exposicions on es poden veure moltes obres inèdites i obres que mai s’havien exposat anteriorment.
Curiosament i per sorpresa, al Port de Tarragona es van trobar amb un altre grup d'amics i col·leccionistes de l'Enric Adserà vinguts, també, expressament d’Holanda per l'ocasió.
 

Col·leccionistes holandesos i amics del Rotary Club de Zaandam a l'exposició del Port de Tarragona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada