dimarts, 8 de novembre del 2011

El MOSAICUS viatja per primera vegada a Catalunya, acompanyat del CUBI

El MOSAICUS, una de les grans obres que han donat prestigi a l'Enric Adserà Riba, surt per primera vegada d'Holanda i arriba al Port de Tarragona on podrà ser admirada a partir del 13 de gener de 2012.
L'obra és un dels reclams més importants de l'exposició de l'Enric Adserà Riba, Gravats i Obra Monumental que s'instal·larà al Tinglado núm 1 del Port de Tarragona. La mostra, que estarà oberta fins el 5 de març de 2012, forma part de les tres exposicions dedicades a l'Enric Adserà Riba, al MAMT, al Port de Tarragona i al Museu de Valls.

El CUBI, que acompanya al Mosaicus en aquest viatge, és una obra gràfica realitzada en gravats amb una tècnica molt innovadora. Es composa de vint cubs aproximadament d'un metre cúbic. El muntage permet fer diferents combinacions i en totes elles veure-hi una obra diferent. L'immens espai expositiu del Tinglado del Port de Tarragona permetrà veure l'obra en tota la seva dimensió al costat d'altres obres monumentals i gravats de l'artista catalano-holandès.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada